SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Angående medlemskap i IFK Lund Bordtennis
2022-12-28 16:25

Alla som vill delta i vår verksamhet i IFK-hallen måste vara medlemmar. Detta gäller även så kallad Fri träning och träning utanför schemalagd träningstid. Det enda egentliga undantaget är Polhemskolans idrottslektioner i vår hall. Vid något enstaka tillfälle kan en medlem i IFK Lund få ta med sig en gäst, men så snart det blir mer än något enstaka tillfälle ska gästen bli medlem.

 

Att vara medlem är inte dyrt. Det kostar bara 800 kronor per år för en enskild medlem (inklusive grundträningsavgift) eller 1100 kronor per år för en hel familj (inklusive grundträningsavgift. Den som inte alls ska träna i hallen kan vara stödmedlem för 200 kronor per år. 

 

Det enklaste sättet att bli medlem är att fylla i alla efterfrågade uppgifter här: https://register.sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=950207142 Sedan får ni en avisering och kan betala. Skriv tydligt vilken träningsgrupp det gäller. Notera att vi för närvarande har kö till Grön grupp (nybörjare).   

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Facebook
Våra sponsorer