SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vad innebär de olika träningsgrupperna?

Senior A 

Seniorer och juniorer i minst klass 3 (eller motsvarande nivå)

 

Seniorgrupp B 

Seniorer som spelar i Motionsserien eller i division 6 eller som inte tävlar alls, men gärna vill träna pingis organiserat. Även en lämplig grupp för föräldrar till pingsspelande barn som vill börja spela pingis (igen). Det går utmärkt att kombinera träning i Senior B med träning i Blå eller Röd grupp (se nedan) så att det blir mer än ett pass per vecka.

 

Silver(ungdomarna)

Ungdomar, juniorer och unga vuxna som satsar seriöst på sin pingis och vars utveckling bedöms gynnas av att de tillhör denna grupp.

 

Svart grupp 

Ungdomar (cirka 12-18 år) som i regel tävlar regelbundet och har kommit långt i sin pingisutveckling plus seniorer i division 4/klass 4 och division 5/klass 5. (Även spelare som har rätt att träna med Senior A kan välja att träna med Svart grupp istället.)

 

Röd grupp 

Barn och ungdomar som har kommit ganska långt med sin pingis och behärskar de moment som tränas i Blå grupp, samtidigt som de har de fysiska och mentala förutsättningarna att ta till sig träning på en mer avancerad nivå. I Röd grupp ingår också seniorspelarna i division 6.

 

Blå grupp 

Barn och ungdomar som bedöms ha lärt sig tillräckligt mycket om pingisens grunder för att gå vidare från Grön grupp, samtidigt som de har de fysiska och mentala förutsättningarna att ta till sig träning på en mer avancerad nivå. I Blå grupp ingår också de spelare i senior B som inte spelar i division 6.

 

Grön grupp 

Grön grupp Barn över 6 år och ungdomar som är nybörjare eller bara har spelat pingis ett tag. Även spelare i Senior B som inte är redo för träning i Blå grupp kan träna med Grön grupp om de vill.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Facebook
Våra sponsorer